Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τοπικό συμβούλιο Δημαρχιακής κοινότητας Πολιχνίτου

Πως γίνεται ο Πολιχνίτος να ψηφίζει Βουνάτσο και ο Δημοτικός σύμβουλος Θεοδορής Δημήτριος του συνδυασμού του Χατζηκομνηνού (δεύτερος σε ψήφους) στον Πολιχνίτο μαζί με τον Πονειρό Παναγιώτη  του συνδυασμού του Βουνάτσου  (πρώτου σε ψήφους) να συνεργάζονται και να ψηφίζουν  Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της δημαρχιακής κοινότητας Πολιχνίτου τον Καρακλά Περικλή του τρίτου συνδυασμού στον Πολιχνίτο του Πατερέλη.
Και όμως οι πουλημένοι το έκαναν. Για το καλό του τόπου μας φαντάζομαι. Να τους χαίρεστε. Θεωρώ ότι πρέπει να αντιδράσουν οι δημότες του Πολιχνίτου. Πάλι οι γνωστοί άγνωστοι.  Πάλι για τον εαυτούλη τους. Πάλι για την κουτάλα. Η μη αντίδραση, η σιωπή είναι συνενοχή. Ότι κάνουν τα λαμόγια οι υπουργοί με τις νόμιμες offshore   κάνουν και οι εν λόγω δημοτικοί σύμβουλοι. Καθόλα νόμιμα, όμως η πλειοψηφία κύριοι άλλους ψήφισε. Μας γράφουν τις πλειοψηφίες νόμιμα. Ήρθε όμως ο καιρός να αντιδράσουν οι πλειοψηφίες.  Έξω τα λαμόγια. Έξω οι  δωσίλογοι της εμπιστοσύνης του  Πολιχνίτου.

1 σχόλιο:

  1. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Flesvosnews.net%2F2011%2F04%2F26%2F6-123%2F&h=d3a75
    Δημοσιεύει και ξανά δημοσιεύει αυτό το άρθρο, ο ορισμός της εμπάθειας εκ μέρους του lesvosnews.net. Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά; Όταν τους στέλνω και τους το ξανά στέλνω το έγγραφο που δημοσιεύεται στη διεύθυνση http://polixnitosnews.blogspot.com/2010/10/blog-post_22.html γιατί δεν το δημοσιοποιούν; Αυτό δείχνει εμπάθεια και συμφέρον εκ μέρους lesvosnews.net. γιατί σιωπούν; Κατά τα άλλα είναι αντικειμενικοί. Μπράβο τους. Έτσι θα πάει μπροστά ο τόπος. Ποιόν ενδιαφέρει το θέμα του άρθρου; ποιός έχει συμφέρον; Ενώ οι κλεψιές της συνεταιριστικής που της καλύπτουν και το διοικητικό συμβούλιο και φυσικά το lesvosnews.net. δεν έχει ενδιαφέρον, πότε μίλησαν γι΄αυτό; Να δείτε που τελικά ο τρόπος που δεν θέλουν να δημοσιοποιούνται θέματα και τους ξεσκεπάζω θα τους αναγκάσει να σταματήσουν και να διακόψουν το site. Έτσι βλέπουν την ενημέρωση, δημοσιοποιούν ότι συμφέρει στους διαχειριστές, όχι ότι αποτελεί είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή