Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πρώτη φορά βλέπω να θέλουν να μας σώσουν με το ζόρι. Δεν θέλουμε να μας σώσετε .... να μας αφήσετε ήσυχους θέλουμε, Ελεύθερους να βουλιάξουμε "γιατί έτσι μας αρέσει"

Ας υποθέσουμε ότι δεν μας δίνουν δάνεια. Δεν θέλουμε άλλο δάνειο, θα ζήσουμε με ότι έχουμε. Δεν θέλουμε χωματερές φρούτων και λαχανικών, δεν θέλουμε πράσινη ανάπτυξη, δεν θέλουμε κινητά, δεν θέλουμε πετρέλαιο και ενέργεια. Θα ζήσουμε με ότι έχουμε, αλλά θα βάλουμε δικούς μας όρους στην διεθνή σκακιέρα. Πράγματι δεν θα ζήσουμε με μερσεντές με κινητά με τεχνολογία ζήμενς. Φυσικά όμως κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει τις παραλίες μας, να κοιμόμαστε στην άμμο της Αίγινας, της Χαλκίδας της Καλαμάτας της Κρήτης, των Βατερών, της Πετ................. με μεσογειακή διατροφή, είμαι πολύ περίεργος να δώ ποιός θα είναι ποιό ευτυχισμένος, Ο Έλληνας  χωρίς "την ανάπτυξη τους" ή ο Γερμανός "με πλεονασματικούς προηπολογισμούς" . Γιατί έτσι μας αρέσει

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα δεν είναι αν υπήρχε ή όχι το "Κρυφό Σχολειό". Το θέμα είναι ειπώθηκε και γράφηκε στις σημαίες των εξεγερμένων το "Ελευθερία ή Θάνατος" και τι καταλαβαίνουν οι ξένοι απ΄αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή