Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στον Πολιχνίτο ο Συνδυασμός του Παύλου Βογιατζή

Click to enlarge Σήμερα και περί ώρα 08:00 επισκέφθηκαν τον Πολιχνίτο υποψήφιοι με τον συνδυασμό, "Αγώνας για τα νησιά μας" του απερχόμενου Νομάρχη Λέσβου Παύλου Βογιατζή. για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. 
           Μεταξύ των ήταν,  ο νυν Αντινομάρχης και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βαλσαμίδης Θεόδωρος, που είναι και συντοπίτης μας,και πολλοί άλλοι υποψήφιοι.
            Λίγο έλειψε να δημιουργηθεί επεισόδιο όταν ψηφοφόρος, από την πλατεία Κυβέλια, άρχισε να φωνάζει, "φέρτε πίσω τα κλεμμένα από το Λέσβος shop". Kαι "να πάρτε πίσω τα μηχανήματα και να φέρετε τα λεφτά πίσω"  Ένας από τη κουστωδία ονόματι
Αλβανός (Πολιχνιάτης)  παρενέβη να τους υπερασπισθεί  και επιτέθει φραστικά.
            Πως φαίνονται ότι όλοι έχουν την ίδια μούρη. Όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα.
            Δείτε στη διεύθυνση http://www.skaiaegean.gr/?p=221 τα κατορθώματα της κυρίας (τέλος πάντων) προέδρου  του απερχόμενου νομαρχιακού συμβουλίου, Πρωτογεράκη Πόπης που ήταν μαζί στην περιοδεία στον Πολιχνίτο και που είναι πάλι υποψήφια σύμβουλος, για την περιφέρεια.
             Καλά αυτοί δεν ντρέπονται που κυκλοφορούν στο χωριό τους ο κόσμος όμως γιατί τους φοβάται;
              Ευτυχώς που βρέθηκε ένας και τους τα είπε.
            Η κάλπη έχει παραβάν και δεν βλέπει κανείς τι ψηφίζει o καθένας.
            Μας έχουν κατακλέψει και έρχονται και ζητούν την ψήφο μας. Κύριε Μαμάκο τελευταία δεν ακούγεσαι πήγες στον εισαγγελέα που έλεγες ότι θα πας; γιατί  θα έρθεις και συ στον Πολιχνίτο και θα ερωτηθείς!!!!
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου