Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Κατ΄ αρχάς να σ΄ ευχαριστήσω για τον χρόνο σου και τις συμβουλές σου. Να είσαι καλά.
    Όμως είναι άποψή σου. Λες "Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι επειδή το 30% θα είναι άνεργοι, θα πρέπει να πεινάσει και το υπόλοιπο 70% με μια χρεωκοπία;  Εσύ όμως δεν ζητάς να δοθούν οι μισθοί στους πολίτες, ζητάς όλοι μαζί να πάμε στον πάτο (χρεωκοπία)."
     Δεν λέω αυτό εγώ, λέω "τα βάρη να κατανεμηθούν ισομερώς" ή έχεις την άποψη ότι όλοι οι Έλληνες πληρώνουν το ίδιο.
     Επομένως, αφού γνωρίζαμε ότι το ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ (δεν θα κατανείμει τα βάρη ισομερώς) και αφού αυτό επέλεξε ο ελληνικός λαός καλύτερα ήταν να μη συμπράξουμε.
    Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ δεν βάζει μυαλό, φώναζε όταν ήταν αντιπολίτευση(κινητοποιήσεις, λεφτά υπάρχουν κλπ). Είχε ένα και μοναδικό σκοπό ΝΑ ΜΑΣ ΦΈΡΕΙ ΕΔΏ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΦΕΡΕ. Αυτό προέβλεψε ο Πρόεδρος.  
    Ε όχι ρε παιδιά να συμπράξω για να πάρουν τα λεφτά τους και το όνομα "Μακεδονία" οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι (Σόρος κλπ). Ήταν η σειρά του προέδρου να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.  ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ; ΜΗ ΞΕΧΝΆΣ ΜΈΣΑ ΠΈΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΉΡΙΟ ΤΟ 1998-99.
     ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΑΘΉΚΟΝ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΎΜΕ ΜΕ ΚΆΘΕ ΚΌΣΤΟΣ, ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΊΜΗΜΑ, ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΎΜΠΡΑΞΗ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ.
     Αλλά ας υποθέσουμε ότι κάνω λάθος. Όμως αφού ακόμα και τώρα δεν συμφωνούν σε οικουμενική κυβέρνηση, γιατί δεν συμπράττει Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΓΙΑ να πέσει η κυβέρνηση; 
     Και ένα τελευταίο και πάλι να σ΄ευχαριστήσω για τον χρόνο σου, ήταν πολύ καλή η κουβέντα μας και ας κρατήσει ο καθένας μας τις θέσεις του,  ""ιστορικά, ποια χώρα που δεν πλήρωσε το χρέος της, έπαθε χειρότερα απ΄ ότι παθαίνουμε τώρα (και ακόμα θα πάθουμε, θα δεις, θα φύγουν όλοι) και δεν βγήκε περισσότερο ισχυρή.""

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου