Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

AΠΟΨΗ

Από το δημοσίευμα της εφημερίδας  Η Άποψη http://www.iapopsi.gr/.  Διαβάστε Περισσότερα
Το ξέρω ότι ματαιοπονώ αφού τα συμφέροντα είναι μεγάλα και ας αφήσουμε τα παραμύθια .... Ότι και να καταλογίσεις εις βάρος του Προέδρου βαρύνει και του άλλους αρχηγούς.
Η διαφορά με τα άλλα κόμματα είναι ότι δεν μας ακούν να αλλάξουν, πρόσωπα και καταστάσεις επειδή δεν μπορούν έχουν γίνει κατεστημένο. Αν είσαι λίγο παρατηρητικός και ξεφύγεις, θα δείς ότι ο Παπανδρέου το κατάλαβε αυτό και δίνει νέες ευκαιρίες για ανάδειξη προσώπων.
Ο κόσμος πλέον ζητά νέες ιδέες από άφθαρτα πρόσωπα. Βλέπε δημάρχους Θεσσαλονίκης και Αθήνας.
Μέσα στην ομάδα του ΛΑΟΣ υπάρχει η δυνατότητα να θέσεις θέματα και να αναδειχθείς. Το ζητούμενο είναι αξίζεις να αναδειχθείς, μπορείς να κατανοήσεις για να σε κατανοήσουν ή βιάζεσαι. Μπορείς να δημιουργήσεις ρεύμα; Εχεις την ευκαιρία, που τα άλλα κόμματα δεν στην δίνουν γιατί τα παλαιά κομματικά στελέχη δεν θέλουν να αφήσουν την κουτάλα. Τώρα όσο για τον Καρατζαφέρη έχει φτάσει εκεί που κανείς μέχρι σήμερα δεν το κατόρθωσε. Είναι ψέματα; και ότι και να γίνει θα παραμείνει. Το ζητούμενο είναι μπορεί να γίνει ζύμωση; Μπορώ εγώ να παλέψω και να αποδείξω ότι ο Α ή ο Β είναι άχρηστοι και ακατάλληλοι για τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί;
Με λίγα λόγια θα δεχθώ την αρνητική κριτική όμως θα μου πείς ότι τα άλλα κόμματα τα κάνουν καλύτερα, γιατί είπαμε η μη ψήφος βολεύει το σύστημα το οποίο από μέσα το πολεμάς καλύτερα. Ευχαριστώ.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου