Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Οταν πάψουν να υπάρχουν αξίες στον άνθρωπο, όταν τα ιδανικά είναι για τους γραφικούς όταν αυτός που επιδιώκει την επιτυχία μέσα από προσπάθεια χαρακτηρίζετε μ@λ@κ@ς ενώ αντίθετα το λαμόγιο χαρακτηρίζετε επιτυχημένος, όταν επιτυχημένος αναγνωρίζετε μόνο αυτός που έχει οικονομική δύναμη ενώ αντίθετα ο ηθικός χαρακτηρίζετε κακομοίρης. Τότε θα ψηφίζουμε τους κλέφτες γιατί αυτοί θα είναι και τα πρότυπα μας. Δεν υπάρχει κανένα παράδοξο. Ψηφίζουμε αυτούς που μας εκφράζουν. Ευχαριστώ πολύ συνεχίζω ακόμα να λέω δεν θα πάρω.

Παιδιά παιχνίδι γίνετε. Τι σημασία έχουν οι ταμπέλες, όποιος θέλει ψηφίζει. Το γεγονός είναι ότι ο άνθρωπος έχει κάνει λαμογιές εκατομμυρίων ευρώ και ο κόσμος τον ψηφίζει. Επομένως τα κριτήρια του κόσμου είναι σαν τα κριτήρια των βοοειδών.
Υπάρχουν δύο τουλάχιστον δεδομένα: 1ο Lesvos shop: τόσος κόσμος στο νησί μπήκε σε πρόγραμμα, έφτιαξε θερμοκήπια πήρε τρακτέρ έκανε συσκευαστήρια, είδατε κανείς να εξόφλησε τον προμηθευτή και μετά να μην μπορεί να εκταμιευθεί η επιδότηση; Κανείς μόνο το  Lesvos shop εξόφλησε τον  προμηθευτή των μηχανημάτων που ήταν η πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου και τώρα υποψήφια με τον Βογιατζή (κ Πρωτογεράκη σύζυγο Γόμου). Και τώρα διώχνουν τους εργαζόμενους και κλείνουν το μαγαζί αυτοί όμως δεν επιστρέφουν τα χρήματα να πάρουν πίσω τα άχρηστα μηχανήματα και το ΚΚΕ σιωπά είναι αλήθεια αυτά ή ψέματα. Έκανε καμία διαδήλωση στη Μυτιλήνη γι΄ αυτό το ΠΑΜΕ;
Είμαστε άξιοι της τύχης μας αφού εμείς τους ψηφίζουμε και τα ΜΜΕ σιωπούν παρ ότι γνωρίζουν.
2ο Αγριλιά αγοράζει η ίδια ομάδα χωράφι τεσσάρων στρεμμάτων στην Αγριλιά Μυτιλήνης σε δασική έκταση ως εκ τούτου άχρηστο γιατί δεν είναι οικοδομήσιμο) χαρακτηρίζει η αντινομάρχης που διόρισε ο Βογιατζής τον δρόμο που οδηγεί στο χωράφι δημοτικό και αμέσως το χωράφι μπορεί να χωρισθεί σε τουλάχιστον 30 οικόπεδα των 100 τ.μ  το καθένα και χτίζει διώροφο 120 τ.μ. άρα το χωράφι αποκτά αξία 30 οικόπεδα Χ 100.000 € το καθένα = 3.000.000 €.  Αυτά δεν τα ξέρει ούτε το ΛΑΟΣ που τον στηρίζει ή είναι και ο Καρατζαφέρης μέσα;  Καλά για το ΚΚΕ και τον κ Παλαιολόγο δεν λέω γιατί βολεύει στο δημόσιο κάποια ΚΚΕδάκια οπότε γίνετε η δουλειά έτσι. Όσο για τους ψηφοφόρους τους ΝεοΔημοκράτες αυτοί πάντα ήταν τα κορόιδα που τρέχουν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και πάντα πέφτουν μέσα.
Με της υγείες σας.

1 σχόλιο:

  1. Καλά αφού ο Καρατζαφέρης είναι εναντίον της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρώπη και ο Βογιατζής όχι μόνο κάνει αδελφοποιήσεις πόλεων, όχι μόνο η ομάδα του προωθεί Τουρκικά προϊόντα. Μας κοροϊδεύουν ο ένας με τον πατριωτισμό και ο άλλος με το ΚΚΕ, και κάνουν την δουλειά τους. Για την κουτάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή